Lær Bioenergetikk

Bli en del av bioenergetikkens verden

Bioenergetikk er en fascinerende reise gjennom kropp og sinn, hvor du lærer å forstå og bruke din egen energi for å oppnå bedre helse, økt velvære og personlig vekst. NIBI tilbyr en rekke utdanninger og kurs som åpner dørene til denne verdenen.

Grunnkurs i bioenergetiske øvelser

Lær grunnleggende bioenergetiske øvelser for å frigjøre stress, øke energinivået og forbedre din fysiske og emosjonelle helse. Våre helgekurs gir deg en solid innføring og praktiske verktøy du kan ta i bruk umiddelbart.

Utdanning for fremtidige terapeuter

For de som ønsker å fordype seg ytterligere, tilbyr vi et omfattende studieprogram for å bli sertifisert bioenergetisk analytiker. Dette femårige deltidsstudiet kombinerer teori med praktisk erfaring, og gir deg de nødvendige kvalifikasjonene for å arbeide som bioenergetisk terapeut.

Sertifiseringsprogram for instruktører

Ønsker du å lede andre gjennom bioenergetiske øvelser? Vårt treårige program forbereder deg til å bli en sertifisert bioenergetisk instruktør, med fokus på selvutvikling, pedagogikk og gruppeledelse.

Vår tilnærming

Vår utdanning er basert på en rik tradisjon og kontinuerlig forskning innen psykologi, nevrovitenskap og kroppsterapi. Vi legger vekt på personlig utvikling som grunnlag for å hjelpe andre, og tilbyr en læringsopplevelse som er både dyptgående og transformasjonell.

SlowYou (TM) – Trening

SlowYou, tilbudt av AlivenessLAB AS med NIBI som samarbeidspartner, er en transformerende praksis som dykker dypt inn i kroppens visdom gjennom bevisst tilstedeværelse og naturlig pust. Denne tilnærmingen fokuserer på å senke tempoet for å tillate en dypere kontakt med seg selv, oppdage indre mønstre og frigjøre spenninger. Ved å veilede deltakerne gjennom en prosess av selvoppdagelse og kroppslig bevissthet, styrker SlowYou forbindelsen mellom kropp og sinn.

Bli med i vårt fellesskap

Som student ved NIBI blir du en del av et engasjert og støttende fellesskap. Du får tilgang til vårt profesjonelle nettverk, veiledning fra erfarne terapeuter og muligheten til å delta i spennende arrangementer og workshops.

Ved å velge en utdanning hos NIBI, tar du et viktig skritt mot en mer balansert og energifylt tilværelse, og du åpner døren til å gjøre en reell forskjell i andres liv. Ta kontakt med oss i dag for å finne ut mer om hvordan du kan starte din reise i bioenergetikkens verden.